ΟΡΙΖΩ το Μέλλον μου... Σπουδάζω στον Τόπο μου, στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Μακεδονίας!

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Ο Bartender είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη μπάρα κάθε εστιατορίου, ξενοδοχείου και bar για να παρασκευάσει και να προσφέρει το σωστό ποτό. Γνωρίζει τις δόσεις ανάμειξης αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, δημιουργεί cocktails, σερβίρει και εξυπηρετεί τους πελάτες.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές επιτυχίας ενός επαγγελματία bartender.

 

Καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος γνώσεων, από τις πρώτες ύλες των ποτών έως και τις τεχνικές παρουσίασης και σέρβις, η πιστοποίηση αυτή απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία Bartender που θέλει να ενταχθεί δυναμικά σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή / τουριστική μονάδα ή κέντρο διασκέδασης και να αποδείξει την αξία του με τον πιο αποτελεσματικό και έγκυρο τρόπο.

 

Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά του bar.

   •  Διδασκαλία από επαγγελματίες Bartenders

   •  Αποκλειστικά εργαστηριακά μαθήματα σε χώρο Bar, εντός της σχολής

   •  Εξασφαλισμένη εργασία από το πρώτο καλοκαίρι, σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και bars

   •  Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων

   •  Παροχή βιβλίων και σημειώσεων

   •  Γευσιγνωσίες οίνου και αλκοολούχων ποτών κορυφαίων εταιρειών του χώρου

   •  Εκπαιδευτικές επισκέψεις

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η φοίτηση διαρκεί 40 ώρες οι οποίες υλοποιούνται σε διάστημα 8 ημερών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

▶  Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα

▶  Ενίσχυση ελκυστικότητας βιογραφικού

▶  Άμεση πρόσβαση σε θέσεις εργασίας

▶  Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις της γαστρονομίας και των εστιατορίων

▶  Απόκτηση επαγγελματικών προσόντων με τη σφραγίδα του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROSκαι της ACTAA.E. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

▶  Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου

▶  Δυνατότητα διεθνούς καριέρας και συνέχισης σπουδών

 

  • BARTENDING SEMINAR 1 - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

    • BARTENDERS

      • Ο Bartender ως πωλητής
      • Υπεύθυνη Πώληση Αλκοόλ
      • Το αλκοόλ και ο άνθρωπος
      • Χειρισμός Παραπόνων
      • Εργασιακές σχέσεις
      • CustomerService – Εξυπηρέτηση Πελατών
      • Συμβουλές- Διαχείριση χρόνου κατά τη Διάρκεια της βάρδιας
      • Μαζικές και Ομαδοποιημένες παραγγελίες
      • Introduction to Speed Bartending
      • Pouring Practice
    • ΠΟΤΟΓΝΩΣΙΑ

      • Πώς παρασκευάζεται το αλκοόλ;
      • Whiskey
      • Rum
      • Gin
      • Vodka
      • Tequila
      • Brandy/Cognac
      • Liqueurs
      • Other Alcohol products
    • MIXOLOGY

      • Ιστορία και Κουλτούρα του Cocktail
      • Η ανάμιξη των ποτών μέχρι σήμερα.
      • Η λέξη “Cocktail”
    • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

      • Ποτήρια - Glassware/Εργαλεία
      • Άψογη και ελκυστική παρουσίαση
      • Γευσιγνωστική Προσέγγιση/ Μέθοδοι και Τεχνικές ανάμιξης
      • Κύριες Μέθοδοι/ Επιλογή διαδικασίας ανάμιξης
      • Κατηγορίες και Οικογένειες των Cocktails
      • Γαρνιτούρες/ Επιλογή Γαρνιτούρας
    • CLASSIC COCKTAILS

      • Whiskey Cocktail
      • Rum Cocktails
      • Gin Cocktails
      • Vodka Cocktails
      • Tequila Cocktails
      • Brandy Cocktails
    • CUSTOMER SERVICE

      • Role Play Customer Service
      • Sales Techniques
      • Speed Bartending
  • BARTENDING SEMINAR 2 - ΕΠΙΠΕΔΟ 2

    • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΟΤΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ

      • Αλκοόλ
      • Whiskey
      • Rum
      • Gin
      • Vodka
      • Tequila
      • Brandy/Cognac
      • Liqueurs
      • Vermouth
      • Other Alcohol products
    • MODERN MIXOLOGY

      • Ιστορία του bartending & των cocktail
      • Η ανάμιξη των ποτών μέχρι σήμερα και τα Cocktail Trends ανά περίοδο
      • Οικογένειες cocktail & κατηγορίες τροποποιητών
      • Μοντέρνες Μέθοδοι ανάμιξης
      • Εισαγωγή στο Molecular Mixology
      • Τεχνικές Molecular Mixology
    • CLASSIC & MODERN COCKTAILS

      • Classic Cocktails
      • Prohibition Cocktails
      • Tiki Cocktails
      • Modern Classic Cocktails
      • Disco Drinks
      • Modern Cocktails
      • Molecular Cocktails
    • SPEED & SALES TRAINING

      • Speed Cocktail Bartending
      • Speed Cocktail Making
      • Sales Techniques

Τιμή Σεμιναρίου LEVEL 1 & LEVEL 2:

460€

Εισηγητής:

Δημήτρης Λιόγας

Certified Professional Bartender - CPBt

“Εν οίνω αλήθεια” Αλκαίος | Αρχαίος λυρικός ποιητής | 7-6ος αιώνας π.Χ.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ BARTENDER-BARMAN

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 24610 28197

K.E.K. VOLTEROS

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS

Γκέρτσου 39,  Κοζάνη

T.K. 50100

ΤΗΛ: 24610 28197

info@iekvolteros.gr

Copyright © 2016  All Rights Reserved