ΟΡΙΖΩ το Μέλλον μου... Σπουδάζω στον Τόπο μου, στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Μακεδονίας!
Εκπαίδευση με εμπειρία και προοπτική από αγάπη γι'αυτό τον τόπο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας CHEF» του Ι.Ε.Κ. VOLTEROS.

 

Συγκεκριμένα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης -EXPOTROF- διενεργήθηκε διαγωνισμός για την ανάδειξη του Έλληνα CHEF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι σπουδαστές: Ζέμπι Αρμελίν και Εσμεράλτο Μουλλάι του ΙΕΚ VOLTEROS διαγωνίστηκαν στην κατηγορία των σπουδαστών CHEF και ανάμεσα από 20 διαγωνιζόμενους κορυφαίων σχολών μαγειρικής, απέσπασαν την 3η Θέση  (χάλκινο μετάλλιο).

 

Και οι καθηγητές του τμήματος Καλογερίδης Γεώργιος, Σημαδόπουλος Γεώργιος, διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία των επαγγελματιών CHEF, ανάμεσα σε 15 διαγωνιζόμενους, κατέκτησαν επίσης την 3η Θέση (χάλκινο μετάλλιο).

Αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός ότι το Τμήμα Μαγείρων του ΙΕΚ VOLTEROS συγκαταλέγεται πλέον στα τρία κορυφαία τμήματα μαγειρικής της χώρας. Αυτό δε αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους τους σπουδαστές και καθηγητές του Ι.ΙΕΚ αν αναλογιστούμε ότι την εξεταστική επιτροπή την αποτελούσαν μέλη των ενώσεων αρχιμαγείρων Κρήτης – Κυκλάδων – Δωδεκανήσου – Ιονίων νήσων και του CHEF CLUB Ελλάδας.

 

 

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΚ VOLTEROS

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 24610 28197

Κ.Δ.Β.Μ.2 VOLTEROS

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS

Γκέρτσου 39,  Κοζάνη

T.K. 50100

ΤΗΛ: 24610 28197

Copyright © 2016  All Rights Reserved

info@iekvolteros.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ (GDPR)