ΟΡΙΖΩ το Μέλλον μου... Σπουδάζω στον Τόπο μου, στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Μακεδονίας!
Εκπαίδευση με εμπειρία και προοπτική από αγάπη γι'αυτό τον τόπο

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.iekvolteros.gr αποτελεί μια ηλεκτρονική ιστοσελίδα του ΙΕΚ Βολταίρος που εδρεύει στην Κοζάνη με διεύθυνση Γκέρτσου Κωνσταντίνου 39 και με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@iekvolteros.gr, και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της ιστοσελίδας: 24610 28 197

 

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας τόπο ή/και χρησιμοποιώντας υλικό από τις ιστοσελίδες μας, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ιστότοπου.

 

Προσωπικά Δεδομένα & Ασφάλεια

 

Η επιχείρηση διασφαλίζει την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, και την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ. Η επιχείρηση δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οιαδήποτε αιτία προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών.

 

Με την εγγραφή, συγκατάθεσή σας,  συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα για νέα γύρω από το χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου μας ή προσφορές. Για την προώθηση των υπηρεσιών μας θα χρησιμοποιηθεί η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail), που δηλώσετε κατά την εγγραφή σας

 

Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Η υποβολή στοιχείων με σκοπό τη χρήση των υπηρεσιών επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν.1599/1986 και επομένως οποιαδήποτε ψευδής δήλωση στοιχείων μπορεί να επισύρει τις κατ’ άρθρο 22 παρ.6 του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις. Ανήλικοι επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού αυτού τόπου δύνανται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

 

Συμμόρφωση με το νέο κανονισμό της Ευρωπαικής ένωσης GDPR (EU General Data Protection Regulation) για τα προσωπικά δεδομένα. (Σε εφαρμογή από 28/05/2018)

 

Προσωπικά δεδομένα που μπορεί να αποκαλύπτουν την ταυτότητα του ατόμου, το φύλο του, την ηλικία του, τον τόπο διαμονής, την οικογενειακή του κατάσταση, την εργασιακή του σχέση, αλλά και ακόμη πιο προσωπικές πληροφορίες όπως τις συνήθειές του, και τις προτιμήσεις του.

 

Η επιχείρησή μας έχει συμμορφωθεί με όρους όπως:

 

Προσεκτική συγκέντρωση και ασφαλής αποθήκευση προσωπικών σας δεδομένων.

Σύνδεση και διαχείριση με ασφαλές πρωτόκολλο

Καμία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων χωρίς συγκατάθεση σας ή ακόμη

Κωδικοποίηση αυτών για αποφυγή αναγνώρισης ταυτότητας (profiling) από τρίτους.

Αποφυγή συσχετισμού βάσεων δεδομένων (linked data) ή πρόσβαση από εταιρείες συνεργατών μας.

Δυνατότητα διαγραφής ή εξαγωγής και παράδοσης των δεδομένων κατ’ απαίτηση.

Έχουμε πάντα σαν κανόνα την αρχή «τόσα δεδομένα όσα είναι απαραίτητα» τίποτα περισσότερο.

Δεσμοί με άλλους ιστότοπους

 

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες του, ο διαδικτυακός μας τόπος μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις (links) με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους καθώς και για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η επιχείρησή μας.

 

Με τη χρήση και την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε ρητά με τους παραπάνω αναγραφόμενους όρους.

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 24610 28197

Κ.Δ.Β.Μ.2 VOLTEROS

 

info@iekvolteros.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ (GDPR)

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS

Γκέρτσου 39,  Κοζάνη

T.K. 50100

ΤΗΛ: 24610 28197

Copyright © 2016  All Rights Reserved