ΟΡΙΖΩ το Μέλλον μου... Σπουδάζω στον Τόπο μου, στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Μακεδονίας!
Εκπαίδευση με εμπειρία και προοπτική από αγάπη γι'αυτό τον τόπο

Ανέβηκε ο πήχης πολύ ψηλά στη γιορτή γευστικού πολιτισμού στη Σιάτιστα Βοίου που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως 18 Δεκεμβρίου

 

Ένα πολύ επιτυχημένο φεστιβάλ γαστρονομίας ολοκλήρωσε τις τριήμερες εκδηλώσεις του στη Σιάτιστα για πρώτη χρονιά, με ανθρώπους από την κάθε γωνιά του Βοίου να δίνουν το δικό τους παρόν.

 

Οι γνώριμοι δρόμοι της γευστικής παράδοσης του Βοίου, όπως περνούν μέσα από τις συνταγές που έχουν διασώσει οι τοπικές κοινωνίες, παρουσιάστηκαν στο γαστρονομικό φεστιβάλ του Βοίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλοι οι συντελεστές επέδειξαν μία εξαιρετική διάθεση, εμπλουτίζοντας τη διοργάνωση με το κέφι τους, ενώ έδωσαν νέες άγνωστες στους πολλούς, συνταγές παραδοσιακών γεύσεων, συστήνοντας την τοπική τους κουζίνα στο πλήθος των Ελλήνων, αλλά και ξένων επισκεπτών που παραβρέθηκαν στο φεστιβάλ.

 

 

Μαγειρέματα, διαγωνισμοί, εργαστήρια, γευσιγνωσία και έκθεση τοπικών προϊόντων, το Σάββατο 17/12, του φεστιβάλ γαστρονομίας στο δήμο Βοΐου που διοργάνωσε ο Δήμος Βοΐου, στο πολιτιστικό κέντρο «Αρης και Λίλιαν Βουδούρη» στην Αρχόντισσα Σιάτιστα. Το ΙΕΚ μας μαγείρεψε με τοπικά προϊόντα και δημιούργησε πρωτότυπες συνταγές, ενώ και η λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος μαγείρεψε με τοπικά προϊόντα και πρότεινε συνταγές. Ειδικό αφιέρωμα έγινε στους vegans & vegetarians.

 

 

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΒΟΪΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 24610 28197

Κ.Δ.Β.Μ.2 VOLTEROS

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS

Γκέρτσου 39,  Κοζάνη

T.K. 50100

ΤΗΛ: 24610 28197

Copyright © 2016  All Rights Reserved

info@iekvolteros.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ (GDPR)