ΟΡΙΖΩ το Μέλλον μου... Σπουδάζω στον Τόπο μου, στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Μακεδονίας!
Εκπαίδευση με εμπειρία και προοπτική από αγάπη γι'αυτό τον τόπο

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του 21ου Βαλκανικού Φεστιβάλ  Κομμωτικής και Αισθητικής Tέχνης που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη,  οι σπουδαστές «Κομμωτικής τέχνης»: ΣAΚΗΣ ΠΛΙAΧΑΣ και ΖΑΠΤΙEΣ ΧΡHΣΤΟΣ  απέσπασαν την 4Η ΘEΣΗ ΣΕ ΑΝΤΡΙΚA ΚΟΥΡEΜΑΤΑ.

 

Οι σπουδάστριες του τμήματος «Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ»  ΔΑΝΑ ΑΝΝΑ, ΠΑΥΛΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,

ΚΑΣΙΚΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ, ΔΙΑΦΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΤΣΑΛΚΙΤΖΙΔΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΙΜΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, διαγωνιζόμενες σε ”Φανταστικό Μακιγιάζ” , κατέκτησαν επίσης τις ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ) ανάμεσα σε 400 διαγωνιζόμενους από όλα τα Βαλκάνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός ότι τα τμήματα «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» και «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» του Ι.Ι.Ε.Κ. VOLTEROS συγκαταλέγονται πλέον στα ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης, αφού συνεχάρη τους σπουδαστές για την μεγάλη τους επιτυχία σε έναν τόσο υψηλό διαγωνισμό, τους ευχήθηκε να γνωρίσουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, και ακόμη πιο υψηλότερες διακρίσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διοίκηση του Ι.Ι.Ε.Κ. ενημέρωσε τον κ. Περιφερειάρχη για την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει στους σπουδαστές, τις επιτυχημένες ημέρες καριέρας, που αποτελούν το σημαντικότερο βοήθημα για την επαφή των σπουδαστών με την αγορά εργασίας και το αναβαθμισμένο γραφείο σταδιοδρομίας που αποτελεί τον πολύτιμο συνεργάτη των σπουδαστών στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

 

 

 

Εκπαίδευση με εμπειρία και προοπτική από αγάπη γι'αυτό τον τόπο

  Ο αγώνας και η προσπάθειά μας θα συνεχιστούν, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι της χώρας μας. Θα ήμαστε πάντα δίπλα τους, δίνοντάς τους την απαιτούμενη μόρφωση για να μπορούν να απαντήσουν με αξιοπρέπεια στις προκλήσεις των καιρών.

 

Αγαπητοί μας Σπουδαστές ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Μας κάνατε περήφανους!

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

21ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 24610 28197

Κ.Δ.Β.Μ.2 VOLTEROS

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS

Γκέρτσου 39,  Κοζάνη

T.K. 50100

ΤΗΛ: 24610 28197

Copyright © 2016  All Rights Reserved

info@iekvolteros.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ (GDPR)