Ανακοινώθηκε το μητρώο Παρόχων Κατάρτισης για την Κοινωφελή Εργασία

Ξεκινά άμεσα η κατάρτιση για τους εργαζομένους κοινωφελούς εργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ανακοινώθηκε το Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Το ΚΕΚ VOLTEROS – ANTΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως πάντα, βρίσκεται στο μητρώο παρόχων και είναι έτοιμο να σας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης και γνώσεων.

Δικαιολογητικά
Τα επιπλέον δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:
  1. Βεβαίωση από τον επιβλέποντα φορέα ότι απασχολείται στον συγκεκριμένο επιβλέποντα φορέα στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 4/2020 Δημόσια Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία πρόσληψης και η προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης του οκταμήνου.
  2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  3. Αριθμός αίτησης συμμετοχής στην δράση.
  4. Τα 2 αντικείμενα κατάρτισης που επιλέξατε.
Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΚ VOLTEROS – ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και σε αδειοδοτημένα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, τα οποία έχουν ρόλο παρόχου κατάρτισης.
Η κατάρτιση θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της επιταγής κατάρτισης (Training Voucher)

Το ΚΕΚ VOLTEROS – ANTΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, θα είναι πάροχος κατάρτισης για το πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ 2020.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιπλέον ενημέρωση για την κατάρτιση και για το πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία 2020 ή να σας ενημερώσουμε για την κατάρτιση και τα αποτελέσματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  στο 24610 28197  ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα ΕπικοινωνίαςΝΕΑ