Ανακοινώθηκε το μητρώο Παρόχων Κατάρτισης για την Κοινωφελή Εργασία

Ξεκινά άμεσα η κατάρτιση για τους εργαζομένους κοινωφελούς εργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ανακοινώθηκε το Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Το ΚΕΚ VOLTEROS – ANTΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως πάντα, βρίσκεται στο μητρώο παρόχων και είναι έτοιμο να σας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης και γνώσεων.

Δικαιολογητικά
Τα επιπλέον δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:
  1. Βεβαίωση από τον επιβλέποντα φορέα ότι απασχολείται στον συγκεκριμένο επιβλέποντα φορέα στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 4/2020 Δημόσια Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία πρόσληψης και η προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης του οκταμήνου.
  2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  3. Αριθμός αίτησης συμμετοχής στην δράση.
  4. Τα 2 αντικείμενα κατάρτισης που επιλέξατε.
Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΚ VOLTEROS – ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και σε αδειοδοτημένα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, τα οποία έχουν ρόλο παρόχου κατάρτισης.
Η κατάρτιση θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της επιταγής κατάρτισης (Training Voucher)

Το ΚΕΚ VOLTEROS – ANTΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, θα είναι πάροχος κατάρτισης για το πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ 2020.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιπλέον ενημέρωση για την κατάρτιση και για το πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία 2020 ή να σας ενημερώσουμε για την κατάρτιση και τα αποτελέσματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  στο 24610 28197  ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα ΕπικοινωνίαςΝΕΑ
  • Καλωσήρθατε στη σχολή Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS.  H μοναδική σχολή bartending για την Δυτική Μακεδονία, με προγράμματα υψηλής εξειδίκευσης στη φιλοξενία και τον τουρισμό και ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, η σχολή Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και προσανατολισμό, με σκοπό τη γρήγορη απορρόφηση των αποφοίτων......

  • Ξεκινά άμεσα η κατάρτιση για τους εργαζομένους κοινωφελούς εργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ανακοινώθηκε το Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς......

  • Η Διοίκηση του ΙΕΚ VOLTEROS Λαμβάνοντας υπόψη τις Διατάξεις που διέπουν το Εκπαιδευτικό προσωπικό των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αποφασίζουμε: Προκηρύσσουμε την πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού για ανάθεση διδακτικού έργου με σύμβαση ιδιωτικού......