Αναστολή εκπαιδευτικής λειτουργίας

Το ΙΕΚ VOLTEROS ακολουθώντας, τις νεότερες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

➡️ Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές λειτουργίες που πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία, συμπεριλαμβανομένου και της Πρακτικής άσκησης του Ε΄ εξαμήνου, έως και 24 Μαρτίου 2020.
➡️ Η Υπουργός Παιδείας, κα Κεραμέως, δήλωσε πως θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, προσεχώς, προκειμένου να ολοκληρωθεί κανονικά το ακαδημαϊκό έτος.
➡️ Οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΕΚ VOLTEROS , ( έκδοση βεβαιώσεων, πιστοποιητικών στρατολογίας, ΒΕΚ κα.) για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, παρέχονται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τις 8:30 έως τις 21:00, ΔΕΥΤΕΡΑ με ΣΑΒΒΑΤΟ κατόπιν επικοινωνίας στα:
?Τηλ. κέντρο:24610.28197
?fb: IEK VOLTEROS – Κοζάνη (inbox)
?instagram:@ iekvolteros
⚠️ Με πλήρη συμμόρφωση στην εντολή του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων λαμβάνουμε μέτρα πρόληψης και ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΜΕ μέχρι νεοτέρας κάθε δια ζώσης συνάντηση με το κοινό στη δομή μας:
?Κοζάνη : Γκέρτσου 39
➡️ Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους αρμόδιους φορείς, παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και την επικαιρότητα και σας ενημερώνουμε με νέες δημοσιεύσεις, για ό,τι νεότερο.


ΝΕΑ
  • Αυτή την περίοδο γίνονται δεκτές αιτήσεις για την ένταξη καταρτιζόμενων ΙΕΚ στο πρόγραμμα «Πρακτική άσκηση καταρτιζόμενων ΙΕΚ» του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, για τους σπουδαστές που ξεκίνησαν την πρακτική τους για πρώτη φορά από 1/9/21 και μετά. Το πρόγραμμα αφορά Πρακτικές Ασκήσεις που ξεκίνησαν και πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από......

  • Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Παρασκευή 18/03/22. Δικαιούχοι: Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα......

  • Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (International Confederation of Childhood Cancer Parent Organizations (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνους) και για την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου......