Με 7 νέα πιστοποιημένα σεμινάρια “ντεμπούτο” για τo 2022 ξεκινά το ΙΕΚ VOLTEROS

AutoCAD 3D

Το σεμινάριο AutoCAD 3D απευθύνεται σε όλους τους μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές και γενικότερα σε όποιον ασχολείται με το γραμμικό σχέδιο.
Σκοπός του σεμιναρίου AutoCAD 3D είναι να δούμε τις βασικές δυνατότητες τρισδιάστατης σχεδίασης, επεξεργασίας και μέτρησης στερεών αντικειμένων και επιφανειών. Οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να δημιουργούν τρισδιάστατα μοντέλα οποιασδήποτε ιδέας και να τα παρουσιάζουν ρεαλιστικά με εικόνες. Δείτε περισσότερα εδω

Κατάρτισης & Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security) διάρκειας 105 ωρών

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση 105 ωρών θεωρίας, για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Πιστοποιητικό τύπου Α’).

Χρήσιμο για προκηρύξεις Προσωπικού Ασφαλείας (Φύλαξη σε Μουσεία, ΟΣΕ, Νοσοκομεία, Υπουργεία κτλπ……)
Με την χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθούν το μάθημα μέσω Η/Υ, από το σπίτι τους. Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται από πιστοποιημένους από το ΚΕ.ΜΕ.Α εκπαιδευτές ώστε οι συμμετέχοντες να οδηγηθούν επιτυχώς σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., που οδηγούν στην λήψη πιστοποιητικού για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Δείτε περισσότερα εδω

Barista Training

Νέο Πιστοποιημένο Σεμινάριο COFFEE DIPLOMA από το ΙΕΚ VOLTEROS σε αποκλειστική συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο.
To εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει το ΙΕΚ VOLTEROS στον χώρο του καφέ, έρχεται σε αποκλειστική συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο τη jacobs. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται στο School bar-show room της JACOBS στην πόλη της Καστοριάς με πιστοποιημένους εκπαιδευτές sca-coffee-diploma, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των καταρτιζόμενων, στον πιο υπερσύγχρονο χώρο της Βόρειας Ελλάδας!​​​​ Δείτε περισσότερα εδω

Bartender

Το σεμινάριο διενεργείται από το ΙΕΚ VOLTEROS με σκοπό να πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την παρασκευή και το σερβίρισμα ποτών και κοκτέιλ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές επιτυχίας ενός επαγγελματία bartender.
Δείτε περισσότερα εδω

Βασική Σχολή Κρεοπώλη – Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Επαγγελματία Κρεοπώλη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την εξειδίκευση που απαιτείται πάνω στο αντικείμενο με στόχο την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στο χώρο του κρέατος.
Το Δίπλωμα που παρέχεται στους εκπαιδευόμενους είναι Αναγνωρισμένο από από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για έναρξη επιχείρησης κρεοπωλείου ή εργασία με επαγγελματικά δικαιώματα κρεοπώλη. Το ΙΕΚ VOLTEROS σε συνεργασία με Έμπειρη Ομάδα Εισηγητών παρέχει άριστη εκπαίδευση σε Ειδικά Επαγγελματικά Εργαστήρια.
Δείτε περισσότερα εδω

Δερματοστιξία – Tattoo

Μια διαδεδομένη τεχνική τροποποίησης και διακόσμησης του σώματος, που ταυτόχρονα αποτελεί μια επικερδή επαγγελματική επιλογή! Το ταχύρυθμο πρόγραμμα του ΚΔΒΜ2 VOLTEROS προετοιμάζει τον μελλοντικό Tattoo Artist σε δύο επίπεδα: στην εφαρμογή όλων των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και απολύμανσης, αλλά και στην καλλιτεχνική αναβάθμιση του, μέσω συνεχούς πρακτικής εξάσκησης.
Δείτε περισσότερα εδω

 

Nail Specialist
Το ταχύρυθμο πρόγραμμα Nail Specialist δίνει τη δυνατότητα στη σπουδάστρια να αποκτήσει ολοκληρωμένες γνώσεις στην Θεραπευτική και Αισθητική περιποίηση των άκρων. Παρέχει όλες τις σύγχρονες τεχνικές ώστε να καταστεί Επαγγελματίας στο είδος της!
Δείτε περισσότερα εδω

 

 ΝΕΑ