BARTENDING SEMINAR

Νέο Πιστοποιημένο Σεμινάριο “Bartending Mixology” Level 1 ,2

Καλωσήρθατε στη σχολή Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS.

 H μοναδική σχολή bartending για την Δυτική Μακεδονία, με προγράμματα υψηλής εξειδίκευσης στη φιλοξενία και τον τουρισμό και ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, η σχολή Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και προσανατολισμό, με σκοπό τη γρήγορη απορρόφηση των αποφοίτων της στην αγορά εργασίας.

Ο τομέας της εστίασης και των τουριστικών επαγγελμάτων βρίσκεται ανάμεσα στους 5 πιο περιζήτητους επαγγελματικούς κλάδους, καθώς αποτελείται από επαγγέλματα με μεγάλη ζήτηση για τα οποία προβλέπονται συνεχώς νέες προοπτικές απασχόλησης. Η σημασία αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε χώρες όπως η Ελλάδα όπου ο τουρισμός είναι ο δυναμικότερα αναπτυσσόμενος τομέας της οικονομίας και ο πλέον ελπιδοφόρος για το μέλλον, εφόσον απασχολείται άμεσα και έμμεσα το 20% του εργατικού δυναμικού της χώρας.

 Φοιτητές και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα έχουν εμπιστευτεί την εκπαίδευσή τους στο ΙΕΚ VOLTEROS και τις υπηρεσίες φιλοξενίας, ενώ πολλές εταιρίες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατάρτιση του προσωπικού τους.

Ένα σημαντικό βήμα για να επιστρέψουμε στη ζωή μας και να κοιτάξουμε ξανά το μέλλον με αισιοδοξία είναι να εξελισσόμαστε. Οι ολοκληρωμένες δεξιότητες είναι αυτό που χρειάζεσαι στις νέες συνθήκες στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας. Απόκτησε και βελτίωσε τις δεξιότητες & τις γνώσεις σου στο bartending, τα κοκτέιλ και το mixology στο Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS με μία σειρά εξειδικευμένων επαγγελματικών σεμιναρίων υψηλού επιπέδου.

To IEK VOLTEROS επέστρεψε στην επανέναρξη της λειτουργίας των σεμιναρίων του και ανανεώνει το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα με ένα ολοκαίνουργιο τμήμα: 

Bartending Mixology Level 1 ,2
EΝΟΤΗΤΕΣ: 

 • Βασικές Αρχές Bartending
 • Πρώτες Ύλες και Προϊόντα
 •  Η τέχνη της Ανάμιξης (mixology)
 •  Cocktails
 • Καθήκοντα
 • Εξοπλισμός
 •  Κοινωνικές Δεξιότητες
 • Αποστάγματα
 •  Μοντέρνες Μέθοδοι Ανάμιξης
 •  Homemade τεχνικές
Διάρκεια: 30 ώρες
80% Πρακτική Άσκηση – 20% Θεωρία
Συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίων και πιστοποίηση:
Οι συμμετέχοντες σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος καθώς και Πιστοποίηση εγκεκριμένη από τον ΕΣΥΔ, μετά την παρακολούθηση ολόκληρου του προγράμματος και εφόσον περάσουν επιτυχώς αξιολόγηση γνώσεων και ικανοτήτων (πρακτική & θεωρητική).

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω προδιαγραφές, η Βεβαίωση και η πιστοποίηση δεν θα αποδίδεται. Οι σπουδαστές έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ξανά, χωρίς επιπλέον κόστος σύμφωνα με την πολιτική επανα-παρακολούθησης.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
2) Καλέστε στο 6982097664 – 24610 28197, Δευτέρα ως Κυριακή 09:00-21:00.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κάρμαλης Ευθύμης
Τα μαθήματα παραδίδει ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής Δημήτρης Παγούνης @dida.dimitris σε συνεργασία με την επιχείρηση Funky Monkey. Cocktailbar στην Κοζάνη


ΝΕΑ
 • Αυτή την περίοδο γίνονται δεκτές αιτήσεις για την ένταξη καταρτιζόμενων ΙΕΚ στο πρόγραμμα «Πρακτική άσκηση καταρτιζόμενων ΙΕΚ» του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, για τους σπουδαστές που ξεκίνησαν την πρακτική τους για πρώτη φορά από 1/9/21 και μετά. Το πρόγραμμα αφορά Πρακτικές Ασκήσεις που ξεκίνησαν και πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από......

 • Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Παρασκευή 18/03/22. Δικαιούχοι: Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα......

 • Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (International Confederation of Childhood Cancer Parent Organizations (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνους) και για την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου......