Οδηγός για Νύχια: Οι τάσεις στο μανικιούρ που θα κυριαρχήσουν το 2023

Οι νέες τάσεις για τα σχέδια των νυχιών αποτελούν γεγονός, προσφέροντας έμπνευση για πολλά και διαφορετικά σχέδια σε διαφορετικά μήκη και χρώματα.  

Το Micro γαλλικό μανικιούρ. 

Το γαλλικό μανικιούρ έκανε την εμφάνισή του στην δεκαετία του 70, και τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη άνθιση τόσο στην κλασσική εκδοχή του, όσο και στις μοντέρνες εκδοχές του. Το micro γαλλικό συνήθως εφαρμόζεται σε κοντά νύχια και το χρώμα είναι απαλή ροζ με μια λεπτή γραμμή στο τελείωμα του νυχιού. 

Τα Aura νύχια 

Το σχέδιο έχει πάρει το όνομά του από την αύρα, καθώς χρησιμοποιούνται τα χρώματα των ενεργειακών πεδίων και των τσάκρα.  

Τα σχέδια νυχιών εμπνευσμένα από το κίνημα του Ιμπρεσιονισμού 

Οι καλλιτέχνες νυχιών εστιάζουν κυρίως σε πινελιές χρωμάτων και τον φωτισμό, παρά στα περιγράμματα και στις γραμμές. Χρησιμοποιούν διαφορετικές υφές και τεχνικές, ώστε να δώσουν ένα ζωντανό αποτέλεσμα με έντονα χρώματα.  

Τα Jelly νύχια 

Στα Jelly νύχια συνήθως είναι ημι-διαφανή και χρησιμοποιούνται αποχρώσεις και τόνοι του κόκκινου, του μπλε, του γκρι και το ροζ. Συχνά συνδυάζονται με ένα φινίρισμα χρωμίου – θυμίζοντας το γυαλί, το οποίο είναι αυτό που δημιουργεί την ημι – διαφανή όψη. 

Αν και εσείς αγαπάτε την τέχνη της Ονυχοπλαστικής και επιθυμείτε να ασχοληθείτε στο τομέα της ομορφιάς, τότε το σεμινάριο Ονυχοπλαστικής του Εκπαιδευτικού Οργανισμού VOLTEROS είναι για εσάς!  

Το σεμινάριο προσφέρει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις της ειδικότητας. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει μια πρακτική εμπειρία με τον απαραίτητο εξοπλισμό για δημιουργίες γεμάτες φαντασία και τεχνική, μαθαίνοντας με αυτό το τρόπο τα μυστικά για το απόλυτο και πιο πετυχημένο manicure και pedicure, τις τάσεις και τα σχέδια για το 2023 και όχι μόνο.   

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο Ονυχοπλαστικής ΕΔΩΝΕΑ
  • Ο Όμιλος VOLTEROS συμμετέχει στη δράση στο νέο VOUCHER για εργαζομένους (Β κύκλος) με εκπαιδευτικό επίδομα 400€ Έργο Πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» για την κατάρτιση εργαζομένων στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη......

  • Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ) δημοσίευσε το μητρώο ωφελουμένων ανέργων για το voucher των 1.000 ευρώ.Πρόκειται για το πρόγραμμα αναβάθμισης ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων της ΔΥΠΑ, που έχει τίτλο: «Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα».Χιλιάδες άνεργοι ωφελούμενοι  που βρίσκονται στο ΜΗΤΡΩΟ ωφελουμένων και έχουν ΚΑΥΑΣ θα καταρτιστούν, θα πιστοποιηθούν και......

  • Λαμβάνοντας υπόψη τις Διατάξεις που διέπουν το Εκπαιδευτικό προσωπικό των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αποφασίζουμε: Προκηρύσσουμε την πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού για ανάθεση διδακτικού έργου με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την......