Οδηγός για Νύχια: Οι τάσεις στο μανικιούρ που θα κυριαρχήσουν το 2023

Οι νέες τάσεις για τα σχέδια των νυχιών αποτελούν γεγονός, προσφέροντας έμπνευση για πολλά και διαφορετικά σχέδια σε διαφορετικά μήκη και χρώματα.  

Το Micro γαλλικό μανικιούρ. 

Το γαλλικό μανικιούρ έκανε την εμφάνισή του στην δεκαετία του 70, και τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη άνθιση τόσο στην κλασσική εκδοχή του, όσο και στις μοντέρνες εκδοχές του. Το micro γαλλικό συνήθως εφαρμόζεται σε κοντά νύχια και το χρώμα είναι απαλή ροζ με μια λεπτή γραμμή στο τελείωμα του νυχιού. 

Τα Aura νύχια 

Το σχέδιο έχει πάρει το όνομά του από την αύρα, καθώς χρησιμοποιούνται τα χρώματα των ενεργειακών πεδίων και των τσάκρα.  

Τα σχέδια νυχιών εμπνευσμένα από το κίνημα του Ιμπρεσιονισμού 

Οι καλλιτέχνες νυχιών εστιάζουν κυρίως σε πινελιές χρωμάτων και τον φωτισμό, παρά στα περιγράμματα και στις γραμμές. Χρησιμοποιούν διαφορετικές υφές και τεχνικές, ώστε να δώσουν ένα ζωντανό αποτέλεσμα με έντονα χρώματα.  

Τα Jelly νύχια 

Στα Jelly νύχια συνήθως είναι ημι-διαφανή και χρησιμοποιούνται αποχρώσεις και τόνοι του κόκκινου, του μπλε, του γκρι και το ροζ. Συχνά συνδυάζονται με ένα φινίρισμα χρωμίου – θυμίζοντας το γυαλί, το οποίο είναι αυτό που δημιουργεί την ημι – διαφανή όψη. 

Αν και εσείς αγαπάτε την τέχνη της Ονυχοπλαστικής και επιθυμείτε να ασχοληθείτε στο τομέα της ομορφιάς, τότε το σεμινάριο Ονυχοπλαστικής του Εκπαιδευτικού Οργανισμού VOLTEROS είναι για εσάς!  

Το σεμινάριο προσφέρει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις της ειδικότητας. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει μια πρακτική εμπειρία με τον απαραίτητο εξοπλισμό για δημιουργίες γεμάτες φαντασία και τεχνική, μαθαίνοντας με αυτό το τρόπο τα μυστικά για το απόλυτο και πιο πετυχημένο manicure και pedicure, τις τάσεις και τα σχέδια για το 2023 και όχι μόνο.   

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο Ονυχοπλαστικής ΕΔΩΝΕΑ
  • Voucher Ανέργων ηλικίας 25 – 45 Online Εκπαίδευση – 400 ευρώ επίδομα και 6μηνη απασχόληση Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος VOLTEROS συμμετέχει στο νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης και κατάρτισης, 10.000 ανέργων, με αναβάθμιση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους (reskilling – upskilling), οδηγώντας τουλάχιστον 7.500 σε 8μηνη......

  • Το ΙΕΚ VOLTEROS αναβαθμίζεται και μετατρέπεται σε Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης, αναλαμβάνοντας έναν ακόμα πιο δυναμικό ρόλο στη διασύνδεση των σπουδαστών και των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας σε τοπικό, περιφερειακό και κλαδικό επίπεδο. Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης......

  •   Ξεκινά ΑΜΕΣΑ ο Γ’ κύκλος αιτήσεων για Voucher Ανέργων της ΔΥΠΑ με επίδομα 1.000€. Στο πλαίσιο του Γ’ Κύκλου προβλέπεται να καταρτισθούν επιπλέον 10.000 – 20.000 άνεργοι και περιλαμβάνει: Εκπαιδευτικό Επίδομα 1000€! Παροχή θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 200 ωρών (Δια ζώσης: 70 ώρες, Εξ΄αποστάσεως: 130 ώρες )......