Οδηγός Υποβολής Αίτησης για Επιδοτούμενα Προγράμματα ΑΝΕΡΓΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

1o Βήμα

Επισκέψου την ιστοσελίδα  www.voucher.gov.gr

Πήγαινε στις  ενεργές προσκλήσεις και κάνε κλικ στην επιλογή  «Υποβολή φόρμας συμμετοχής ωφελουμένων» για την δράση που σε ενδιαφέρει.

Για να συνδεθείς στην φόρμα υποβολής θα πρέπει να γνωρίζεις τους προσωπικούς σου κωδικούς TAXISNET .

Εάν θέλεις να υποβάλεις την αίτησή σου για το πρόγραμμα ΑΝΕΡΓΩΝ στις πράσινες δεξιότητες πατήστε εδώ .

 

2o Βήμα

Εφόσον έχεις πληκτρολογήσει σωστά τους κωδικούς σου και πριν αρχίσεις να συμπληρώνεις τα στοιχεία που θα σου ζητήσει, βεβαιώσου ότι έχεις σκανάρει τα παρακάτω δικαιολογητικά καθώς θα πρέπει να τα υποβάλεις με στην αίτησή :

  1. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο
  2. .Απολυτήριο της ανώτερης βαθμίδας της εκπαίδευσής σας
  3. Πιστοποίηση Αγγλικών (εφόσον υπάρχει)
  4. Υπεύθυνη δήλωση μέσω  gov.gr  η οποία θα είναι προς ΔΥΠΑ και θα δηλώνετε ότι:

α. Δεν παρακολουθώ ή/και δεν έχω παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο της ίδιας δράσης (Δράση 16913 «SUB 2: Οριζόντια Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programsto targeted populations),του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Next Generation EU.

β. Δεν παρακολουθώ και δεν έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας Πρόσκλησης. 


γ. Δεν παρακολουθώ και δεν θα παρακολουθήσω κανένα άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που επιδοτείται με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που συμπίπτει χρονικά, εν όλω ή εν μέρει, με το πρόγραμμα κατάρτισης για το οποίο υποβάλλω την παρούσα αίτηση

Προσοχή! Τα σκαναρισμένα αρχεία θα πρέπει να είναι έως 2MB και σε μορφή pdf.

 

Tip!

Αν δεν έχεις σκάνερ μην αγχώνεσαι!

Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές τις οποίες μπορείς να κατεβάσεις στο smartphone σου. Κάνε μία αναζήτηση στο store σου με τον όρο scanner και θα σου εμφανίσει αρκετές επιλογές.

Φωτογραφίζεις τα δικαιολογητικά που θέλεις , στα μετατρέπει σε pdf και είσαι έτοιμος να υποβάλεις την αίτηση σου!

Τόσο απλά!

 

3o Βήμα

Έχεις συνδεθεί , έχεις και τα δικαιολογητικά και είσαι ένα βήμα πριν την σωστή υποβολή της αίτησης!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία που σου ζητάει, ανέβασε και τα δικαιολογητικά σου στο κατάλληλο πεδίο της αίτησης πάτησε το κουμπί της υποβολής και …. αυτό ήταν!

Μόλις υπέβαλες την αίτησή σου!

 

Έχεις απορίες ;

Επικοινώνησε μαζί μας στο 24610 28197 και θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείς!ΝΕΑ
  • 1o Βήμα Επισκέψου την ιστοσελίδα  www.voucher.gov.gr Πήγαινε στις  ενεργές προσκλήσεις και κάνε κλικ στην επιλογή  «Υποβολή φόρμας συμμετοχής ωφελουμένων» για την δράση που σε ενδιαφέρει. Για να συνδεθείς στην φόρμα υποβολής θα πρέπει να γνωρίζεις τους προσωπικούς σου κωδικούς TAXISNET . Εάν θέλεις να υποβάλεις την αίτησή......

  • Σκέφτεσαι να φοιτήσεις σε κάποιο ΙΕΚ, μήπως στο ΙΕΚ VOLTEROS ; ή είσαι ήδη σπουδαστής ΙΕΚ και θα ήθελες να μάθεις περισσότερα για την πρακτική άσκηση που θα κληθείς να κάνεις; Έχεις απορίες σχετικά με τη διάρκεια, την αμοιβή ή άλλα ζητήματα που αφορούν αυτό......

  • Voucher Ανέργων ηλικίας 25 – 45 Online Εκπαίδευση – 400 ευρώ επίδομα και 6μηνη απασχόληση Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος VOLTEROS συμμετέχει στο νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης και κατάρτισης, 10.000 ανέργων, με αναβάθμιση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους (reskilling – upskilling), οδηγώντας τουλάχιστον 7.500 σε 8μηνη......