Το κρέας στην εστίαση (βόειο)

Παρουσίαση – Περιγραφή

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες, μάγειρες κτλ) οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις οι οποίες θα τους επιτρέψουν να λάβουν την μέγιστη ωφέλεια από τεμάχια κρέατος τόσο από γευστικής όσο και από οικονομικής άποψης.

Υπάρχει η δυνατότητα της εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης του σεμιναρίου μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας.

Πρόγραμμα – Θεματολογία

Θεματολογία

  • Το βόειο κρέας (φυλές, ανατομία, ίνες κτλ)
  • Ενδεδειγμένη Μαγειρική αξιοποίηση διαφορετικών τεμαχίων κρέατος – κατάλληλος εξοπλισμός, κατάλληλη τεχνική, καρύκευση κτλ
  • Παρασκευάσματα
  • Γενική διαχείριση αποθήκης κρέατος

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 VOLTEROS – 2000491.

Διάρκεια : 4 ώρες

Share it!