Παρουσίαση – Περιγραφή
«Υγειονομικοί Όροι Λειτουργίας Κρεοπωλείων και Παρασκευαστηρίων Κρεοπωλείων- ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ»
Το σεμινάριο αφορά τους επίσημους ελέγχους που διενεργούνται στα κρεοπωλεία και τα παρασκευαστήρια κρεοπωλείων είτε μεμονωμένα είτε ως τμήματα υπεραγορών τροφίμων από:
Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης — ποιος ελέγχει τι
1η ώρα: Διαδικασία αδειοδότησης κρεοπωλείου-υγειονομικοί όροι λειτουργίας.
2η ώρα: Μεταφορά κρέατος, κανόνες διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, επισήμανση-ιχνηλασιμότητα κρέατος, διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων.
3η ώρα: Διαδικασία αδειοδότησης, λειτουργία παρασκευαστηρίων κρεοπωλείου, παρασκευάσματα κρέατος.
4η ώρα: Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στο κρεοπωλείο-ορθή υγιεινή πρακτική-HACCP,αρχεία που πρέπει να τηρούνται.
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 VOLTEROS – 2000491.
Διάρκεια : 4 ώρες
Share it!