Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων (F&B)

Ο Food & Beverage Manager είναι ένας επαγγελματίας με κατάλληλη εξειδίκευση που
έχει ως αντικείμενο τη διεύθυνση και διοίκηση του προσωπικού των επισιτιστικών τμημάτων μίας ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και τη διεύθυνση και διοίκηση τουπροσωπικού διαφόρων επιχειρήσεων εστίασης. Στην Ελλάδα μέχρι σήμερα υπάρχει σημαντικό κενό στην εκπαίδευση της συγκεκριμένης ειδικότητας, καθώς δεν υπάρχει κάποια σχολή ή πρόγραμμα, οποιασδήποτε βαθμίδας εκπαίδευσης, που να καλύπτει το συγκεκριμένο αντικείμενο γνώσεων. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω σε συνδυασμό την ταχύτατη ανάπτυξη και εξέλιξη του τουριστικού και ιδιαίτερα του ξενοδοχειακού τομέα στην Ελλάδα και διεθνώς το ΙΕΚ VOLTEROS, έρχεται σήμερα να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο εκπονώντας το σεμινάριο “Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων (F&B)”

Διδακτικές Ενότητες

• Οργάνωση και λειτουργία bar & εστιατορίου
• Bar & Restaurant Management
• Human Resources Management (Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού)
• Marketing – Δημόσιες Σχέσεις – Guest Relations
• Οργάνωση και Έλεγχος Προμηθειών
• Σύνθεση Μενού
• Σύστημα διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων – HACCP
• Η νομοθεσία που αφορά τις επισιτιστικές επιχειρήσεις
• Οργάνωση και διοίκηση Εκδηλώσεων
• Οικονομική διαχείριση επισιτιστικών επιχειρήσεων

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο “Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων (F&B)” απευθύνεται σε άτομα τεχνικής κατεύθυνσης (με γνωστικό υπόβαθρο που να σχετίζεται με τα ξενοδοχειακά, τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική, κατά προτίμηση, αλλά όχι περιοριστικά) καθώς και σε επαγγελματίες με εμπειρικές γνώσεις στο αντικείμενο, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τεχνογνωσία ή να εξειδικεύσουν τις υφιστάμενες γνώσεις τους στο χώρο του Food & Beverage Management.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Ο/η καταρτιζόμενος/η μετά το πέρας του σεμιναρίου, λαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης με δυνατότητα πιστοποίησης, κατόπιν εγκεκριμένων εξετάσεων.

Share it!