Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα – Σερβιτόρος

Ο υποψήφιος του σεμιναρίου “Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα – Σερβιτόρος” θα είναι σε θέση να γνωρίζει:
• Τις γενικές αρχές λειτουργίας εστιατορίου και κουζίνας
• Τη δομή επισιτιστικού τομέα
• Τη λειτουργία εστιατορίου
• Τη λειτουργία μπαρ
• Τα σκεύη και τους τρόπους σερβιρίσματος
• Τεχνικές για την αύξηση πωλήσεων
• Τους κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού
• Τη διαχείριση των παραπόνων των πελατών
• Τις αρχές ασφάλειας και υγιεινής στις επισιτιστικές επιχειρήσεις
• Τον τρόπο οικονομικού σχεδιασμού και διαχείρισης μιας επιχείρησης

Διδακτικές Ενότητες

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις ακόλουθες 4 ενότητες:
• Λειτουργίες επισιτισμού
• Επισιτιστικές επιχειρήσεις και ο ρόλος του σερβιτόρου
• Τεχνικές αύξησης πωλήσεων
• Ασφάλεια και υγιεινή στις επισιτιστικές επιχειρήσεις

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο “Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα – Σερβιτόρος” απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως τραπεζοκόμοι, επιθυμώντας να εργαστούν σε παντός είδους καταλύματα, σε όλες τις κατηγορίες των επιχειρήσεων επισιτισμού καθώς και σε όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων αναψυχής. Επίσης απευθύνεται και σε έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο επάγγελμα και σε όποιον επιθυμεί να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Ο/η καταρτιζόμενος/η μετά το πέρας του σεμιναρίου, λαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης με δυνατότητα πιστοποίησης, κατόπιν εγκεκριμένων εξετάσεων.

Share it!