Θεραπευτικό Μασάζ – Εναλλακτικές Θεραπείες

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εναλλακτικών θεραπειών που προσφέρει ολοκληρωμένες γνώσεις γύρω από τις βασικές τεχνικές μάλαξης.

Διδακτικές Ενότητες

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 VOLTEROS.

Share it!

Σουηδική Μάλαξη:

Η Σουηδική Μάλαξη αποτελείται από ένα σύνολο στοχευμένων χειρισμών που πραγματοποιούνται με τα χέρια του μαλάκτη, στοχεύοντας στην άμεση κινητοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος.

Pregnant Massage:

Σκοπός αυτού του είδους της μάλαξης είναι η χαλάρωση του σώματος της εγκύου, ταυτόχρονα με την συναισθηματική και ψυχική της εξισορρόπηση.

Thai Massage:

Παραδοσιακή ολιστική θεραπεία που βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού και κυκλοφορικού συστήματος και επανασυνδέει την ενέργεια του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος.

Hot Stones Massage:

Μασάζ με θερμές πέτρες που επιτρέπουν τη χαλάρωση των μυών προσώπου και σώματος ενώ παράλληλα βοηθούν τα προϊόντα να απορροφηθούν πιο εύκολα.

Shiatsu Massage:

Ολιστική θεραπεία δαχτυλοπιέσεων, που αποσκοπεί στην ισορροπία των τριών διαφορετικών αλλά και αλληλένδετων διαστάσεων, την ψυχική, την πνευματική και σωματική. Βασίζεται στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

Βεντούζες:

Το Μασάζ με Βεντούζες αποτελεί τον πλέον παραδοσιακό τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας και έχει εφαρμογή σε όλο το σώμα, αλλά και το πρόσωπο. Προσφέρει: Αποτοξίνωση του οργανισμού, Μείωση μυϊκών πόνων ή αρθριτικών, Ίαση από κρύωμα, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, εξάλειψη πόνων περιόδου.

Deep Tissue Massage:

Βοηθά στην καταπολέμηση των μυϊκών συσπάσεων, των χρόνιων φλεγμονών, των μυϊκών πόνων αλλά και του στρες. Αποτελεί το πρώτο σε προτίμηση massage στον κατάλογο των καλύτερων SPA παγκοσμίως.

Λεμφικό Μασάζ:

Το Λεμφικό Μασάζ είναι μια τεχνική που αποσκοπεί στη διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού. Γίνεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στα χέρια, στα πόδια, στην κοιλιά και τους γλουτούς, αλλά και στο πρόσωπο και το λαιμό.