Στόχος του σεμιναρίου «Οροφοκομία (Housekeeping)» είναι η απόκτηση γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία του τμήματος της Οροφοκομίας μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας με απώτερο σκοπό την πλήρη ανταπόκριση στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όλων των θέσεων εργασίας του τμήματος.
Διδακτικές Ενότητες
Σε ποιους απευθύνεται
Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να καταρτιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και στη συνέχεια να ασκήσουν τα καθήκοντα της/του Οροφοκόμου.
Share it!
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 VOLTEROS (αρ. αδείας 2000491).