Επαγγελματίας Οροφοκόμος

To IEK VOLTEROS, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, εκπονεί το εν λόγο σεμινάριο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές της οροφοκομίας. Το σεμινάριο είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματία οροφοκόμο που θέλει να ξεχωρίσει, έχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο του.

Διδακτικές Ενότητες

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις ακόλουθες 6 ενότητες:
• Το τμήμα των ορόφων στο ξενοδοχείο
• Ο όροφος και τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου
• Μέθοδοι και εξοπλισμός καθαρισμού
• Καθαριότητα και τακτοποίηση δωματίου ξενοδοχείου
• Φυσικός έλεγχος στο χώρο ευθύνης
• Βασική ξενοδοχειακή ορολογία

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα της οροφοκομίας, επιθυμώντας να εργαστούν σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε τόπους θερινών ή χειμερινών διακοπών. Επίσης απευθύνεται και και σε έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Ο/η καταρτιζόμενος/η μετά το πέρας του σεμιναρίου, λαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης με δυνατότητα πιστοποίησης, κατόπιν εγκεκριμένων εξετάσεων.
Έπειτα θα είναι σε θέση να:
• Να γνωρίζει τις βασικές αρχές οροφοκομίας
• Να κατανοεί το ρόλο και την σημασία του τμήματος των ορόφων στην ξενοδοχειακή
επιχείρηση.
• Να γνωρίζει τις βασικές αρχές Επιχειρησιακής Επικοινωνίας
• Να ξεχωρίζει τους βασικούς τύπους δωματίων ενός ξενοδοχείου καθώς και τα βασικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
• Να τηρεί τα πρότυπα και τις προδιαγραφές καθαριότητας δωματίου ξενοδοχείου.
• Να εφαρμόζει τους γενικούς και ειδικούς κανόνες στρωσίματος του κρεβατιού.
• Να αναγνωρίζει τον εξοπλισμό καθαριότητας και να επιλέγει τον κατάλληλο ανάλογα με την εργασία που εκτελεί

Share it!