Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων Μαγειρικής Τέχνης

Μετά από προσεκτική και εμπεριστατωμένη έρευνα των σπουδών στην τέχνη της Μαγειρικής στην Ελλάδα και το Εξωτερικό δομήσαμε ένα ταχύρυθμο, συμπυκνωμένο, απολύτως στοχευμένο, ουσιαστικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα σπουδών που αποτελείται από 3 επίπεδα  LEVEL 1,2,3,  εμβάθυνσης γνώσεων και πρακτικής εξοικείωσης με τις τεχνικές και τα μυστικά της Μαγειρικής τέχνης.

Τα  3 αυτά επίπεδα γνώσεων LEVEL 1,2,3 συνολικά  350 ωρών όπου οι  300 ώρες είναι εργαστηριακή εκπαίδευση και μόνο  50 ώρες θεωρία  είναι στην ευχέρεια του κάθε σπουδαστή  να τα παρακολουθήσει το ένα μετά το άλλο στη διάρκεια 350 ωρών ή να επιλέξει αφού υλοποιήσει το πρώτο βασικό επίπεδο να συνεχίσει με τα επόμενα όποτε νοιώθει έτοιμος και κρίνει πως χρειάζεται.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ VOLTEROS προσφέρουν Ταχύρυθμη Εκπαίδευση στο χώρο της μαγειρικής τέχνης με δυνατότητα Πιστοποίησης μέσω εξετάσεων από Διαπιστευμένο Φορέα με την Εγκυρότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα του ΙΕΚ VOLTEROS είναι η επαγγελματική λύση και απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα αναβάθμισης της σχέσης τους με το επάγγελμα του Βοηθού Μάγειρα, Μάγειρα ή του Αρχιμάγειρα και να πιστοποιήσουν το επίπεδο της γνώσης τους με βάση ελληνικά και διεθνή πρότυπα.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι καθαρά εργαστηριακό όπου οι συμμετέχοντες σε όλη  τη διάρκεια του προγράμματος εργάζονται  με την διαδικασία hands on υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης VOLTEROS – Με δυνατότητα Πιστοποίησης 

Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Share it!